PARK IN ZAGREB 2013. SUMMER ART FESTIVAL

parkribnjak parkribnjak1 parkribnjak2 parkribnjak3 parkrinjak

http://www.parkinzagreb.com/radionice.html

https://www.facebook.com/events/543746385682724/                   Image– 24/06/2013

971982_536823143020772_490266375_n

PARK IN ZAGREB – SUMMER ART FESTIVAL zamišljen je kao ljetni festival zabave i kulture sa besplatnim programom koji se održavaju u Parku Ribnjak te adekvatnim otvorenim i zatvorenim gradskim prostorima. Park-in-Zagreb je godišnji festival koji je postao tradicionalno zagrebačko ljetno kulturno događanje. Osmi po redu Park-in-Zagreb Festival 2013. godine, trajati će od 26.06. – 06.07. 2013.

Cilj je svakog dana trajanja Festivala ponuditi mladima koji se zateknu u Zagrebu raznolik kulturni sadržaj kao što su koncerti, predstave, radionice, projekcije, izložbe, performance…

Želja nam je omogućiti domaćim i stranim, mladim i još mlađim, umjetnicima predstavljanje publici, u opuštenoj i neobaveznoj zagrebačkoj ljetnoj atmosferi. Festival Park-in-Zagreb organizacijski je instrument povezivanja mladih koji imaju nešto za reći, pokazati, odsvirati, odglumiti, izložiti, sa onima koji to žele pogledati ili poslušati. Iz toga proizlaze tri osnovne uloge Park-in-Zagreba, a to su: komunikacija, zabava i edukacija

Ciljana skupina Festivala su mladi u dobi od 15-30 godina, no u sklopu Festivala imamo i programe i radionice za one najmlađe (od 8-14 godina), te za publiku iznad 35 godina.

Park in Zagreb sufinaciran je pokroviteljstvom Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport te Turističke zajednice grada Zagreba.

Program Park-in-Zagreb Festivala
možete vidjeti na www.parkinzagreb.com

ImageImageImageImageImage

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s